KONSULTATION


Konsultationstid:

alle hverdage fra kl. 9.00-12.00

Mandag, Tirsdag, Onsdag fra kl. 13.00-16.00

Torsdag fra kl. 13.00-17.00 

Fredag fra kl. 13.00-14.00

Hvis der ikke er aftalt andet, vil der være afsat 15 min pr. patient. Inden for den tid skal der udover samtalen foretages evt. undersøgelser, receptudfærdigelse, henvisninger m.m. Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at de vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse inden for den fastsatte tid. Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsultationstid en anden dag. Det er således ikke muligt at reservere "dobbelttid" ved bestilling af tidsaftaler. Det er heller ikke muligt at reservere tid hos både sygeplejersken og lægen på samme dag. Årsagen til dette er, at vi iflg. overenskomsten med Danske Regioner kun kan honoreres for én konsultation pr. dag.

Det en stor hjælp for os, at vi kender henvendelsesårsagen allerede ved tidsbestilling, så der kan tages hensyn til dette.

Nogle opgaver kan imidlertid uventet tage længere tid og forrykke tidsplanen. Vi beder derfor patienterne have tålmodighed, hvis der er ventetid.

Hvis en tidsaftale ikke kan holdes, vil vi bede om, at den afbestilles hurtigst muligt. Det vil også være en stor hjælp, hvis man noterede sin tid, istedet for at ringe og spørge om hvornår det egentlig er man har tid, idet der er en unødig belastning af telefonen og dermed vores tid.

Samtidig vil vi også bede alle om at møde rettidigt frem til konsultationerne for at undgå udskydelse af tid og unødig ventetid for andre.


HUSK AT MEDBRINGE SYGESIKRINGSBEVIS

Gruppe 2-7 patienter: 850 kr per 10 min